12/08/11 08:51
(http://radiomilena.com/)

Разпродават автомобили “Пежо” на изложение в “Меден рудник”

Най-атрактивните автомобили “Пежо” от цялата страна ще бъдат събрани на уникална бърза разпродажба в “Меден рудник”. Колите ще бъдат изложени само 72 часа, а продажбите ще стават на място срещу лична карта. Така ще спечелят само най-бързите, тъй като непродадените автомобили ще се върнат обратно, откъдето са взети.

Акцията се организира от местното представителство на “Пежо” – “София Франс Ауто – Бургас” този уикенд – на 9,10 и 11 декември. Колите ще бъдат подредени на паркинга на “Билла” – до новата спортна зала “Никола Станчев”. “Всеки автомобил ще бъде придружен от протокол, удостоверяващ техническото му състояние, пробег и възраст. Протоколите съдържат информация за проверки по автомобила, обхващащи 100-те най-важни точки от него.  По този начин всеки купувач знае до стотинка какви са разходите по автомобила при придобиването му”, обясни търговският директор на “София Франс Ауто – Бургас” Калоян Бончев.

За тези които си харесат автомобил, но нямат възможност да платят цялата сума, “Пежо” предлага собствено финансиране и лизинг до 3 години при промоционална за събитието лихва от 6,9%  фиксирана и за трите години.

По време на акцията в “Меден рудник” ще бъде показан и електрическият автомобил Peugeot iOn. Той бе в Бургас съвсем за кратко през септември. А всеки посетител ще участва в томбола, в която голямата награда е цял уикенд с най-новия флагман на  марката – Peugeot 508 GT , с най-високо ниво на оборудване и с 204 конски сили.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване