12/12/11 14:36
(http://e-vestnik.bg/)

Нови 4 вина „Домейн Пещера” излизат на пазара с мощна реклама

Радина Кърджилова и Деян Донков са привлечени в горещ тв-клип

Червените вина “Домейн Пещера”. Производителят пуска новата марка с оригинален дизайн на бутилката. Снимка: Рад дизайн

Две червени - каберне и мерло, и две бели - мускат и шардоне са новите вина „Домейн Пещера” на „Винпром Пещера”.
Винпромът е по-известен с ракиите си, но има 15 хил. декара собствени лозя и модерна техника, и е решил да разшири гамата си от вина. Миналата година на прегледа на българското вино „Винария” в Пловдив виното „Персона” - каберне фран на същия производител взе „Златен ритон”.
Някои от новата серия вина са пратени на международни конкурси. „Домейн Пещера” - мерло вече има златен медал от San Fancisco International Wine Competition.
Производителят представя новите вина с масирана рекламна кампания. От днес се върти рекламен клип по националните телевизии с участието на звездите от сериалите Радина Кърджилова и Деян Донков (виж го по-долу). Клипът е фокусиран върху изгаращя страст между двамата, който дава общо внушение за силата на виното. Рекламата е дискретно „гореща”, с ласките между героите, но не е натрапчива. Излъчва съчетание от любовни чувства и усещане за ухание на вълнуващо вино с омагьосващ цвят.

Радина Кърджилова в рекламния клип на новите вина “Домейн Пещера”.

И четирите вина „Домейн Пещера” - каберне совиньон, мерло, щардоне и мускат получават добри отзиви при дегустации и започват да заемат позиции на пазара.

По оценки на дегустатори, червените вина „Домейн Пещера” се отличават с интензивен червен цвят, хармоничен вкус и с дълъг запомнящ се финал. Ароматът на бялото вино мускат е типичен за сорта с фини нюанси на роза, индрише и бели цветя. А шардонето се запомня с нежни ухания на цитруси, екзотични плодове и зряла праскова. Вината носят сортовия си характер, ароматът и вкусът са чисти и трайни. Има баланс между всички компоненти, които стоят меко и кадифено в устата.

Ето какво казва за вината на винпром „Пещера”, който е известен повече с високоалкохолните си напитки, неговият директор Иван Папазов:
“Винпром  Пещера се наложи като лидер по пазарен дял с напитки като „Пещерска Гроздова”, „Мастика Пещера”, „Мента Пещера”. Това не означава, че винарството за нас е ново. Истината е, че в България високоалкохолната  напитка като ракията винаги е била по-популярна от виното. Тепърва се забелязва развитие на винена култура на българина. Но „Винпром Пещера” има сериозна и дълга традиция във винопроизводството защото всички знаем, че от добро вино става добра ракия. Разполагаме с всички предпоставки да създадем уникални вина  -  благодатни почви, подходящ климат, 15 хил. декара собствени лозови масиви. Сортовете ни са в богата гама, в която има както традиционно български, така и традиционно европейски.
Политиката на фирмата е постоянно да прави инвестиции и разработки, изследвания и анализи, да обогатява своята продуктова гама. Сега предлагаме на потребителя нов висококачествен продукт на много добра цена - новото вино с марка „ Домейн Пещера”. Визията на бутилката е дело на една от най-известните агенции в бранша. Ще развием и наложим това вино в България, защото сме сигурни, че удовлетворява вкусовете и очакванията и на най-претенциозните любители на виното, което го потвърждават и самите конкурсите, на които сме участвали с нашия нов продукт.

Рекламна дипляна с четирите нови вина “Домейн Пещера”.

„Домейн Пещера” е награждавано на най-престижния конкурс за вино в САЩ - San Fancisco International Wine Competition със златен медал. На изложението „Винария 2011” взе златен медал. На „Дефилето ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване