12/14/11 18:21
(http://www.klassa.bg/)

Отново горяха коли в София и страната

В София отново горяха автомобили. Този път палежите започнаха едва в 19.30 ч във вторник на платен паркинг в Студентски град. Само 20 минути преди това от МВР обявиха, че вече има един задържан за три от случаите.
Шефът на СДВР Валери Йорданов съобщи, че е задържан 33-годишният Владислав Николов–Куката, заподозрян за подпалването на автомобилите в кв. "Западен парк" от нощта срещу 12 декември.
След като близо 40 автомобила изгоряха в София, започнаха палежи и извън столицата.
Лек автомобил "Ауди А4" горя в Бургас. Час по-късно е подпалено „Ауди А 6" в Карнобат, паркиран на бул. „Москва" в града. Паркиран автомобил в гараж в чернооченското село Соколите е изгорял изцяло, съобщиха от ОД ма МВР- Кърджали
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще бъде изслушан следващата седмица във вътрешната комисия в парламента във връзка с палежите на коли, съобщиха от БСП. Премиерът Бойко Борисов изрази възмущението си от Наказателния кодекс, който не позволява на полицията да задържа заподозрени за палежите, ако те не са заловени на местопрестъплението.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване