12/14/11 16:17
(http://www.klassa.bg/)

Румънеца и Енчев – „жури” на финала на „Мис или Мистър Clubsmart”

Предстои решаващият финал на предизвикателството от радио N-JOY и Shell – „Мис или Мистър Clubsmart”. Той ще се състои на 16 декември (петък), когато на живо в ефира на N-JOY популярният рап дует Румънеца и Енчев ще изиграе главна роля в жребия за титлата „Мис или Мистър Clubsmart”. През цялата 2012 г. печелившият участник в играта ще се радва на уникалната награда – достъп до всички поп събития в страната през следващата година и 10 000 Clubsmart точки в картата си. Финалният жребий ще се излъчва директно и на www.njoybg.com.
Графа изтегли името на седмичния печеливш във втората седмица на „Мис или Мистър Clubsmart”, който се сдоби с ваучер за гориво на стойност 100 лв. и 5 000 Clubsmart точки.
След като сподели, че черпи сили и вдъхновение за всяко нещо най-вече от семейството си, Графа посочи любимите си числа - 5 и 3 - за дневна и седмична награда в играта, и късметът се усмихна на две дами с името на съпругата му Мария.
За да попаднат в решаващия жребий на финала, претендентите за „Мис или Мистър Clubsmart” трябва да се регистрират с номера на Clubsmart картата си на www.njoybg.com . Получаването на Clubsmart карта е напълно безплатно във всяка бензиностанция Shell.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване