12/14/11 14:28
(http://radiomilena.com/)

„Черноморски фар“ с ново ръководство

От днес в.“Черноморски фар“ е с ново ръководство. Шеф на медиата става журналистът Румяна Емануилиду, а главен редактор – Силвия Шатърова. Досега главен редактор беше Георги Ингилизов, а негов заместник – Александър Инджов.  Георги Ингилизов  стана главен редактор на най-стария всекидневник у нас през юли. През февруари т.г. „Черноморски фар“ и „Фактор“ бяха купени от столичната фирма  „Оларт“, за която се говори упорито, че е собственост на Делян Пеевски. Тогава за изпълнителен директор беше назначен Галентин Влахов, а Георги Ингилизов и други журналисти бяха освободени. Междувременно и други журналисти напуснаха изданието, тъй като с месеци не бяха получавали заплати и хонорари.  По-късно Влахов напусна директорския кабинет, а Ингилизов се върна. Сега промяната се явява трета само за по-малко от една година.

Според запознати, новото ръководство на над 90-годишния вестник ще промени визията на изданието и ще му придаде по-“жълт“ вид. Дали това ще се осъществи наистина, ще стане ясно още със следващите издания на всекидневника. Екипът на Burgasnews пожелава успех на Румяна и на Силвия на новите постове!

Burgasnews

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване