12/15/11 14:07
(http://radiomilena.com/)

ІV-то заседание на Общински съвет Поморие ще се проведе на 22.12.2011г.

 

Четвъртото заседание на Общински съвет Поморие ще се проведе на 22.12.2011г. /четвъртък/ от 09.30 часа в заседетелната зала, съобщиха от общината.

27 са точките от проекта за дневен ред, сред които съветниците ще приемат предложенията за изменения на Наредбата за определяне размера на местните данъци, изменение на Наредба 11, назначаване на кметски наместници в селата:Каменар, Медово, Козичино и Косовец, искане за безвъзмездно прехвърляне в полза на Община Поморие на имоти държавна собственост и др.

 

 

Проектът за дневен ред:

1.Промени в състава на постоянните комисии към Общински съвет – Поморие.

2.Частична отмяна на Решение № 4/24.11.2011г. на Общински съвет – Поморие съгласно Заповед на Областен управител гр.Бургас.

3.Отмяна  на Решение № 7/24.11.2011г. на Общински съвет – Поморие съгласно Заповед на Областен управител гр.Бургас и приемане на ново решение.

4.Докладни записка от инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно учредяване право на пристрояване  в УПИ VІІ, кв.8, гр.Каблешково.

5.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно  ликвидиране на съсобственост в УПИ VІІІ, кв.23 с.Страцин.

6. Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно изменение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Поморие.

7. Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно изменение на Наредба № 11.

8. Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно изменение на чл.22 в  Наредба № 11.

9.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно възлагане на искане за безвъзмездно прехвърляне в полза на Община Поморие на имоти държавна собственост.

10.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно предприемане действия по безвъзмездно предоставяне на Община Поморие на право на ползване и управление на обект „Поморийско езеро”.

11.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно назначаване на кметски наместници в с.Каменар, с.Медово, с.Козичино и с.Косовец.

12.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно предоставяне на помещения.

13.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно участието на Община Поморие по оперативна програма „Регионално развитие” за изграждане на център за настаняване от семеен тип.

14.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно делегиране права на кмета да подписва Запис на заповед по проект: Фестивал „Палитра от изкуства”.

15.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно утвърждаване срока на валидност и броя на разрешителните за таксиметрова дейност през 2012г.

16.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно даване съгласие  за сключване на договор между „МБАЛ-Поморие” и МЦ „Оксиком” ООД гр.Бургас.

17.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно отмяна на Решение № 1065/26.07.2011г. на ОбС – Поморие и обявяване на конкурс за длъжността „директор” на ЦДГ „Сребърно звънче” – с.Страцин.

18.Докладна записка от Стефка Ангелова – Председател на ПК по ОКВЗСП, относно актуализиране правила за прием на деца в ЦДГ и ОДЗ.

19.Приемане на правила при работа в случаи с деца, жертва на насилие или риск от насилие и за взаимодействие при кризисна интервенция.

20.Докладна записка от Директора на  дирекция „Социално подпомагане” – Поморие  за създаване на обществен съвет на основание чл.35 от Закона за социално подпомагане.

21.Избор на  представители на Община Поморие в Асоциация на общинските гори.

22.Определяне на комисия по Закона за уреждане на жилищните въпроси на граждани с многогодишни жилищноспестовни влогове.

23.Молба от Розалина Андреева от гр.Поморие за отпускане на финансова помощ.

24.Молба от Лиляна Демирева от с.Страцин за отпускане на финансова помощ.

25.Молба от Мустафа Юсеин Ахмед от с.Дъбник за отпускане на финансова помощ.

26.Молба от Тинка Стоева от гр.Ахелой за отпускане на финансова помощ.

27.Текущи.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване