12/16/11 13:37
(http://radiomilena.com/)

Борисов: Превърнаха Конституционния съд в „изтривалка“

Премиерът Бойко Борисов коментира отхвърленото вето на президента Георги Първанов за пенсионната реформа. Според него това е правилно решение. Той бе категоричен, че пенсионната реформа ще се случи и в България. Борисов отново поясни, че тя е задължителна и припомни, че в цяла Европа текат такива промени.

Премиерът каза още, че опозицията превръща Конституционния съд в „изтривалка“.“За всичките си проблеми ще сезират Конституционния съд – да го сезират“, каза Борисов.

Той отново нападна БСП, като заяви, че не се интересува за мнението на Сергей Станишев.

„Когато бях кмет всеки четвъртък пенсионер викаше пред „Александър Невски“, че му е ниска пенсията, по времето на Станишев“, заяви още Бойко Борисов.

Премиерът коментира и палежите на коли в София. Той отчете като положителен фактът, че тази нощ няма в столицата подпалени автомобили. Според него не е добре такива инциденти да се шумят из медиите, защото ако не е имало такива истерии, нямало да има и палежи.

/КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване