12/19/11 11:56
(http://radiomilena.com/)

Отличават най-добрите ММА таланти и треньори на ”MAXFIGHT 25”

На заключителния коледен ММА турнир „MAXFIGHT 25” в Бургас, Българската ММА федерация и компания „MAXFIGHT” ще отличат „Най-заслужил треньор”(при аматьори и професионалисти), „Най-проспериращ млад състезател”, „Боец на годината“ (при аматьори и професионалсти), Дебютант на годината” и „Топ среща на годината”.
Годишните номинации ще бъдат определени в анкета от представителите на  всички клубове развиващи ММА в страната, ден преди турнира. БФММА ще проведе общо събрание в Слънчев бряг, на което ще бъдат обсъдени детайли по постигнатото до момента, както и календара за следващата 2012 година.

Юбилейният 25-ти турнир по ММА ”МAXFIGHT” ще бъде в Бургас на 27-ми декември, 20:00ч. Преди този час обаче, на ринга в спортна зала „Младост” ще се представят състезатели в аматьорския ММА. Този тип турнири съвместяващи в един ден аматьорско състезание и професионална файт-карта се прави за пръв път.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване