12/21/11 19:02
(http://www.klassa.bg/)

Топмоделът Али Алиев влиза в "Домашен арест"

„Мистър Менхънт“ за 2006 и 2007 г. и носител на титлата Manhunt International през 2007 г. Али Алиев влиза под „Домашен арест” тази вечер от 21:00 часа по bTV. Моделът неволно се озовава в основата на споделена между роднини тайна, която води до редица комични ситуации. Междувременно Коцето губи близък приятел вследствие на неочаквано ухапване, учудващо за всички получава помощ от мама Еми и забърква Емко в неуспешен план да излъже Анастасия. Между съпрузите ще застане и „убийството” на една специална торта, а тъщата ще признае за първи и единствен път, че е сгрешила.
В епизода обитателите в къщата на тъщата трескаво ще се подготвят за Коледа. Анастасия крои планове за традиционен семеен празник, но най-близките й ще се постараят да саботират организацията й. Сиси решава да прекара празника с богат арабски шейх, а на Коцето се пада да приготви всичко за вечерта на Рождество Христово. Дали той ще успее да изненада семейството си с истинска коледна приказка, или магията ще дойде от друго място, ще стане ясно тази вечер в „Домашен арест” по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване