12/22/11 15:33
(http://www.klassa.bg/)

Чудото на Коледа и истинските истории на четири искрени жени

Тази неделя точно в 12:30 ч четирите водещи на новото токшоу по bTV „Високи токчета” ще ни поканят на своята трапеза, за да ни разкажат за Коледите, за които се сещат с умиление, с усмивка или с тъга и до днес. Коледите, които са ги научили да усещат и ценят красотата и неповторимостта на мига.
Дали трябва да празнуваме Коледа със семейството си или с любимия човек? Защо именно Ива Дойчинова – омъжена жена, с две деца, сериозна работа и силно развито чувство за отговорност и морал, съветва Гери да празнува с новата си любов? Съгласна ли е с нея Юлияна Дончева и защо днес тя отдава огромно значение на това да празнува Коледа със семейството си? Ще видите също и дали и как е празнувала Коледа Людмила Филипова като дете и ще чуете каква е причината да приема деня на Рождеството като ден на прошката.
Специален гост на предаването ще бъде един от най-обичаните и емоционални български мъже - Тити Папазов. Заобиколен от синовете си, той ще разкаже с кого и как празнува Коледа и ще дискутира с водещите кое е онова нещо, което днес може да ни обедини и да ни направи по-добри.
Елхата на „Високи токчета” пък ще бъде украсена от прекрасните малки балерини от школата на примабалерината Маша Илиева. Защо всяка Коледа тя слага под своята елха палци и каква е добрата кауза, на която сега е подчинено творчеството й?
Отговори на всички тези въпроси - тази неделя от 12:30 ч в коледния епизод на „Високи токчета” по bTV.
Продуцент на „Високи токчета” е bTV Studios, новата марка, която представя всички продукции на MediaPro Entertainment за bTV Media Group. Директор продукция е Мария Бонева, режисьор - Радой Николов, line producer - Светлин Пейчев, главен редактор и сценарист - Илиана Димова, стилист – Пламен Балджиев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване