12/26/11 23:10
(http://radiomilena.com/)

Поморийци ще посрещнат Новата 2012 г. на централния площад в града

Поморийци масово се канят да посрещнат Новата 2011 година на централния  площад в града, става ясно от нагласите им във Фейсбук. Така възнамеряват да направят не малка част от хората, след което ще разпускат по заведения. Началото е в 23.00 часа.
За последен път общината бе организирала подобно събиране на открито през далечната 2000 година пред Старото казино, по времето на Георги Трухчев.

Само преди месец от общината отново решиха на 31.12.2011 ди-джей да се грижи за настроението на всички с кръшни хора и всякаква друга танцувална музика . Организаторите са предвидили в дванайстия час да има и заря. Поради финансовите затруднения не е предвидена програма.

През средата на месец декември Radiomilena.com анкетира своите читатели с въпроса: Къде ще посрещнете новата 2011г.? 68% от анкетираните са посочили, че ще посрещнат 2012г. в домашна обстановка, а 10% са решили да бъдат на заведение.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване