12/27/11 13:15
(http://radiomilena.com/)

ГЕРБ подари ръчно изработени коледни картички в Крайморие, в Средец отново изпратиха картички и календари

Клубът на ГЕРБ в Крайморие подари на хората от квартала ръчно изработени коледни картички. Членовете на клуба сами направиха и надписаха красивите картички. „Избрахме този семпъл начин да поздравим нашите съкварталци за празниците. По-лесно беше да изпратим електронни честитки, но ние избрахме стария начин с хартиените картички, защото по този начин запазваме истинския коледен дух”, коментира председателят на клуба Милена Казлачева.

Освен празничните картички, които всеки получи в навечерието на Коледа, клубът на ГЕРБ в Крайморие подари на всички живеещи там и красив снежен човек изработен от подръчни материали, поради липсата на сняг. Той е поставен в центъра на квартала и още повече допринася за празничното настроение на хората там.

Клубът на ГЕРБ в село Извор пък организира коледна вечер за всички жители, с участието на певческия хор към читалище „Пробуда”.

____

За трета поредна година младежите на ГЕРБ в Средец зарадваха жителите на общината с коледни картички. В продължение на няколко дни членове и симпатизанти на ГЕРБ обиколиха жилищните блокове в Средец и направиха символични подаръци. Всяка година по Коледа над 300 картички по случай коледно – новогодишните празници се разпръскват в пощенските кутии из Средец.

Младите ‘гербери’ пожелават на гражданите в общината „Една Коледа – за повече желания. Една нова година – за повече мечти. Една цяла година – за много успехи.” Успоредно с разнасянето на коледните картички и броени дни преди настъпването на новата 2012 година над 400 календара на ГЕРБ бяха раздадени в град Средец. Календарите се раздаваха в големите търговски обекти, книжарниците в града и заведенията.

През новата 2012 година МГЕРБ – Средец ще продължава с инициативи насочени към младите хора.

„През 2012 година трябва да приобщим още млади хора към идеите на ГЕРБ, партията има нужда от умни и амбицирани младежи, които ще поставят основите на една изцяло нова стратегия за развитие на младежта в община Средец. Много хора не вярват, че младежта в Средец има потенциал и воля да промени нещо, но на тези песимисти бих им припомнил местните избори преди почти 2 месеца, където именно младите хора промениха статуквото в общината”, сподели Марин Димов, който е председател на младежката структура на ГЕРБ в Средец

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване