12/29/11 16:26
(http://www.klassa.bg/)

Пиронкова срещу Квитова за "Хопман къп"

Първата ракета Цветана Пиронкова излиза срещу шампионката от "Уимбълдън" Петра Квитова в първия мач на България в Чехия от престижния турнир по тенис за смесени отбори "Хопман къп". Пиронкова ще играе с Квитова на 2 януари от 3,30 часа българско време. Надпреварата по традиция ще се състои в Пърт (Австралия) от 31 декември до 7 януари 2012 година. Във втория мач Григор Димитров играе с Томаш Бердих, а след това е срещата на двойки. В другата среща от първия кръг в групата играят САЩ и Дания. На 4 януари България среща Дания от 3,30 часа българско време, а два дни по-късно играем със САЩ от 7,00 часа българско време.
Същевременно испанецът Давид Ферер ще бъде единият финалист на демонстративния турнир в Абу Даби. Това стана ясно, след като в първия мач от надпреварата той надви с 2:6, 7:6, 6:2 Жо-Вилфред Цонга. Така в днешния полуфинал световният №5 ще играе срещу своя сънародник и добър приятел Рафаел Надал, който е шампион в турнира за последните две години.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване