01/05/12 16:20
(http://www.klassa.bg/)

Миодраг Йешич: Четирима души в Дубай решиха ЦСКА да сдаде титлата при 7 точки аванс

Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич разкри, че е имало заговор срещу него в началото на 2006 година, който е попречил на ЦСКА да спечели титлата и е коствал на "червените" фаталното стопяване на преднината от 7 точки пред „Левски“, натрупана до Нова година. Четирима неназовани българи, които през януари 2006 година са били в Дубай, са опитали да саботират работата му в ЦСКА.
"ЦСКА загуби титлата след седем точки преднина, защото така решиха четирима българи на почивка в Дубай за Нова година. Там решиха, че Йешич им пречи. Със сигурност знам, че са били в Дубай, но няма да назова техните имена", казва самият сръбски спец на загадъчна пресконференция в БТА. Треньорът намекна, че единият от тези, кроили заговор срещу него, е бил тогавашният силен човек на "Армията" Стефан Орманджиев. Той изрично подчерта, че Васил Божков по никакъв начин не е попречил на развитието на клуба, а двамата с него са били в отлични отношения по време на престоя на сърбина на „Армията”. Без съгласието на Йешич са били продадени Ибрахима Гай и Радослав Забавник. На 9 януари 2006 година Йешич лично е молил съставът да бъде запазен, но призивите му не са били чути. Миодраг Йешич приема като най-голямата си грешка това, че е останал в клуба още два месеца след тези събития. Йешич заяви, че много му тежат твърденията, че не той, а друг бил направил шампионския отбор от 2005 година.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване