01/08/12 17:48
(http://www.klassa.bg/)

Качиха карикатура на политици върху билборд

Карикатура на политици бе качена върху огромен билборд във Варна. На смешната рисунка са шаржирани четири знакови фигури в политическия живот на морската столица - Кирил Йорданов, Неделчо Михайлов, Борислав Гуцанов и Янко Станев. Неизвестният карикатурист представя местните управници пред голяма торта с надпис „Варна“. Самата торта пък е разрязана на четири парчета, като пред най-голямото от тях е настанен варненският кмет Кирил Йорданов, а останалите равни части се падат на сътрапезниците му. Билбордът със закачливото изображение е монтиран върху фасадата на медицински център в морската столица, собственост на предприемача Веселин Марешки.
На последните избори за местна изпълнителна власт жителите на Варна станаха свидетели на изключително оспорвана политическа битка за кметското кресло в града между Кирил Йорданов и Веселин Марешки. Двамата претенденти си размениха поредица от остри реплики и обвинения за некоректна предизборна кампания. На балотажа Йорданов спечели 59,50 на сто от гласовете на избирателите, а Марешки 40,50 на сто.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване