01/09/12 16:23
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА започна подготовка без представяне и в пълна мистерия

Първата тренировка на ЦСКА от зимната подготовка се превърна в истинско фиаско. Отборът започна новата година тихомълком, без никакво желание за официално представяне пред привърженици и медии, а вместо обичайната за всеки клуб открита първа тренировка, футболистите бяха разделени на две групи, за да минат медицински изследвания. Най-странно от всичко обаче беше това, че никой от футболистите на ЦСКА не знаеше какво точно ще се случва в първия ден от зимната подготовка.
Хванатите с допинг Костадин Стоянов, капитанът Тодор Янчев и Румен Трифонов не се появиха на стадион „Българска армия“. Костадин Стоянов, който е със счупен крак, отиде направо в медицинския център в „Дианабад“, докато безумното обяснение за липсата на Тодор Янчев и Румен Трифонов от спортно-техническия щаб беше следното: „Все още няма постановено наказание и няма смисъл да идват на тренировки“. Алжирският вратар Райс М'Боли и бразилският нападател Мишел Платини пристигнаха на стадиона, за да дадат кръв. Там бяха и трима от футболистите, които играха под наем в „Академик“ през есента – Божидар Стойчев, Кристиян Велинов и Никола Радулович. В крайна сметка на първата тренировка от зимната подготовка на ЦСКА се появиха 19 футболисти. Очаква се днес към отбора да се присъедини Жуниор Мораес, а на 16-и от Бразилия ще се прибере Адемар, който е получил специално разрешение да закъснее с връщането си от родината.
В същото време нападателят на отбора Спас Делев призна, че ще си тръгне при добра оферта. Той обаче за пореден път декларира желанието си първо да стане шампион с отбора и след това да напусне. „В момента съм футболист на ЦСКА. Преди няколко дни ми се обади агентът ми и ми каза, че има интерес към мен, но нищо повече. И преди съм казвал, че искам да стана шампион с ЦСКА и тогава да си тръгна. При добра оферта, която задоволява клуба и мен обаче, ще си тръгна“, заяви Спас Делев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване