01/12/12 18:09
(http://www.klassa.bg/)

Калина Крумова ще съди бивши съпартийци от „Атака“

Народната представителка Калина Крумова обяви вчера в ефира на Нова телевизия, че ще съди бившите си съпартийци от „Атака“ Адриан Асенов, Димитър Димов и Гален Монев за клевета и психически тормоз. Тримата са изпратили писмо до майката на Калина Крумова, в което депутатката е обвинена, че е "предала идеята на партия "Атака", подиграла се е с българския патриотизъм и се доказала като меркантилна и подкупна личност". Освен това в писмото се твърди, че независимата депутатка е "откраднала 17 хиляди лева от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди".
Щях да се смея, ако авторите бяха поне известни. Писмото обаче е от трима души, които за обществеността са напълно непознати. Ще ги поканя на гости в съдебната зала, за да се запознаят с майка ми, закани се Калина Крумова. Тя уточни, че майка й е получила писмото, докато е била в болница. Крумова, която напусна през декември ПГ на „Атака“, окачестви случилото се като "психически тормоз“ и допълни, че чака с нетърпение резултатите от назначената проверка, за да се докаже, че не присвоява по 17 000 лева месечно от джоба на българския данъкоплатец.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване