01/12/12 18:16
(http://www.klassa.bg/)

Цецка Цачева: Партийна каса не е напускала парламента

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева отрече твърденията на Волен Сидеров, че партийната каса на партия „Атака“ е била изнесена от сградата на парламента. „Представяте ли си как от НС се излиза през охраняваните изходи с каса в ръце?“, попита тя риторично в сутрешния блок на bTV.
В сряда Сидеров обвини бившия си съпартиец Петър Хлебаров, че е изнесъл „червена касичка“ с пари и важни документи, като е сезирал за това прокуратурата и шефката на НС.
„Нямам задължение да посещавам и да проверявам дали в групата на „Атака“ има такава каса. От главния секретар обаче съм информирана, че касата се намира в сградата на парламента“, каза вчера Цецка Цачева.
Все пак съдържанието на въпросния сейф наистина е взето от Хлебаров, за което и сам той си призна в сряда, оправдавайки се, че се страхува да не му погодят номер.
Цачева отхвърли и обвиненията, че всякакви хора влизали в сградата на парламента, след като стана ясно, че задържаният за готвено убийство на прокурор Любо Къдравия е виждан в кулоарите. Тя припомни, че вече има регистър на сътрудниците на депутатите след известния случай с Петър Стоянов–Сумиста, който имаше достъп до НС благодарение на социалистката Валя Богданова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване