01/16/12 18:52
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" разгроми кипърски тим с 9:0

Отборът на „Левски“ (София) победи тима на „Агия Напа“ от Кипър в първата си контролна среща за 2012 година. Двубоят беше изгледан на живо от новия изпълнителен директор на клуба Иво Тонев, който беше в компанията на спортно-техническия директор Георги Иванов. Наставникът на „сините“ Николай Костов заложи на два различни състава през всяко едно от двете полувремена. В първата част на терена се появиха футболистите, които почти сигурно ще оформят титулярния отбор на тима през пролетта, докато след почивката на терена излязоха голяма част от резервите и юношите на клуба.
През първата част отборът на „Левски“ реализира четири попадения, които бяха дело на Тони Калов, който се разписа на два пъти, Иван Цветков и Дарко Тасевски. През второто полувреме във вратата на „Агия Напа“ се разписаха юношите Радослав Цонев, Борислав Цонев и Антонио Вутов, както и Сьорд Арс и Тодор Христов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване