01/18/12 11:10
(http://www.klassa.bg/)

’’Том и Джери’’ организира спортен проект за децата от домове за социални грижи.

 Детски Футболен  Клуб  ’’Том и Джери’’  организира спортен проект
включващ децата от домовете за социални грижи.
 
            Детски Футболен  Клуб  ’’Том и Джери’’ ежегодно  организира мащабни турнири по футбол за деца. Тази година клубът ще даде лъч надежда, спортен хъс и детски усмивки и на малчуганите от домовете за социални грижи. ДФК’’Том и Джери’’ ще проведе турнир на стадион „Септември” в София, разделен в два дни. В първият, ще играят младите футболисти от училищата, а във втория детските градини. За най- добрите отбори са предвидени купи, екипи и топки, които ще се връчват от известни български спортни деятели и футболисти. Специален приз ще получи и голмайсторът на турнира.
 
              Детски Футболен  Клуб  ’’Том и Джери’’ е  най – бързо развиващият се  клуб в  София, тясно специализиран  в обучението на деца от 3 -14 годишна възраст по футбол в училища и детски  градини. Клубът е ефективен, верен и лоялен партньор на много от учебните заведения в столицата. Осигуряване на здравословен режим на обучение и възпитание, удовлетворяване на биологичната потребност на децата от движение са едни от основните задачи на учебно-възпитателната работа по физическа култура на децата посещаващи ДФК „Том и Джери“.
 
               Благодарение на големия  опит с работата с деца,  през годините,  се създаде и  Детска Академия „Том и Джери“. В нея работят специалисти  по плуване, гимнастика, бойни изкуства, лека атлетика, танци, ски, лечебна физкултура, актьорско майсторство, английски език и Християнска Религия. Повече информация за всяка от дейностите може да намерите в нашия сайт:  http://dfktj.com/
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване