01/24/12 17:47
(http://www.klassa.bg/)

Мъж обра болница „Токуда“

Неизвестен засега мъж е нападнал в понеделник към 20 часа служителка на една от рецепциите в болница „Токуда“ и е отнел от нея част от оборота, след което е успял да избяга. Откраднатата сума е около 30 хиляди лева. Сигналът за нападението е подаден на тел. 112 малко след 20 часа. Нападателят е бил с качулка на главата, но без маска и е заснет от камерите в лечебното заведение.
Мъжът се нахвърлил с гумена палка върху служителката от регистратурата точно когато отнасяла към банката в болницата таксите, плащани от пациентите на ДКЦ-то. Жената е била зашеметена с удари по главата и тялото. По-късно се установило, че едната й ръка е счупена. Крадецът вероятно добре познава болница „Токуда“, тъй като е напуснал лечебното заведение през авариен изход.
Пристигналата на местопрестъплението следствена група е извършила щатен оглед и е иззела записите от камерите. От ръководството на болница „Токуда“ увериха, че ще засилят охраната й.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване