01/24/12 16:35
(http://www.klassa.bg/)

Шуми: Нямам търпение сезонът да започне

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер заяви, че няма търпение да започне новият сезон. След 18 години в най-комерсиалното автомобилно състезание, в които е записал цели 288 състезания и 91 победи, седемкратният световен шампион е още по-надъхан за нови успехи.
"Напълно съм готов за началото на сезона. Времето, в което чакам отново да се кача в колата, продължи прекалено дълго. Очакването расте с всеки изминал ден и вече съм много нетърпелив", заяви Шуми в своята официална страница.
Той не пожела да направи прогноза за сезон 2012. "Твърде рано е за прогноза. Видяхме през миналата кампания, че всичко се решава на пистата, както във футбола казват, че нещата се решават на терена", поясни 43-годишният ветеран, който продължава със здравите тренировки, след като изкара известно време със семейството си в планината. Шуми си остави вратичка, че може да продължи да кара за „Мерцедес“ и догодина, но всичко зависи от представянето му през този сезон.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване