01/26/12 19:52
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" се измъкна чист от нова "казанска афера"

„Левски" се отказа от привличането на смятания за сигурно ново попълнение Жозе Луиш душ Сантош Пинто-Зезиньо, след като нападателят не издържа медицинските прегледи. Така обявеният за ново трансферно чудо футболист на „Сантос“ вкара „сините“ след добре познатата „казанска афера“ в нова подобна само че бразилска. „Кариоката“, който пристигна с цял антураж от мениджъри и помощен персонал, се опита да измами „сините“ да сключат с него контракт, а те впоследствие да разберат, че са си дали парите на вятъра. Този техен номер обаче се провали, защото при медицинските прегледи благодарение на бдителното око на доктора на отбора Иван Канелов се бе установило, че нападателят е с неизлекувана травма на коляното и се нуждае от спешна операция, преди отново да е в състояние да играе футбол. При евентуална хирургическа намеса футболистът би пропуснал целия пролетен полусезон, а „Левски“ щеше да олекне с почти половин милион евро. Така че, ако „сините“ на практика нямат силен отбор, то поне може да сме сигурни, че имат качествен доктор. А в съвременния спорт се твърди, че да притежаваш качествен лекар, е все едно да имаш половин отбор.
За разлика от ЦСКА, който след зимните си разпродажби не само остана без сносен състав, но и техният бивш лекар д-р Мирчо Крайнов сътвори най-големия допинг скандал в родния футбол. Така че действително много прав е спортно-техническият директор на „сините“ Георги Иванов – Гонзо, който неотдавна изтъкна, че разликата между ЦСКА и „Левски“ е в медицинското лице.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване