02/08/12 15:38
(http://radiomilena.com/)

Обстановката в Поморие към 17.30 часа

Кметът Иван Алексиев, заедно с Кунчо Гайдов, зам.кмет по строителството и  Илиян Шишманов, инспектор по гражданска защита, за пореден път посетиха критичните точки в община Поморие.

Овладяни са пробивите и са укрепени дигите на улиците „Крайбрежна”, „Морска” и „Чайка” в Поморие – пробивите са засипани и са издигнати нови диги. Обезопасен е бул. „Яворов” в частта на разрушената стена. Лодките са преместени на безопасни места.

В Ахелой принудително е затворен пътя от пристана до КК „Мидия”. Засипан е с инертни материали и скална маса за недопускане преминаването на хора и автомобили.

Община Поморие отправя специални благодарности на всички фирми – строителни, транспортни и фирми със строителна механизация, които се включиха в аварийно-възстановителните работи с наличната си техника и хора. Те са по критичните точки от 02.00ч. днес и работата им продължава и до момента.

Към момента морето е 5,5 бала, духа силен север североизточен вятър и прогнозата е да продължи през цялата нощ. Очаква се тази нощ да е най-критична.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване