02/08/12 17:41
(http://www.klassa.bg/)

Футболната асоциация иска да цензурира Фабио Капело

Скандалът в Англия, който избухна преди седмица, между наставника на представителния тим Фабио Капело и Футболната асоциация заради отнетата по служебен път капитанска лента на Джон Тери, придобива все по-големи размери. Няколко дни преди срещата между италианския специалист и президента на централата Дейвид Бърнстейн, на която двамата трябва да решат окончателно проблема, стана ясно, че от Футболната асоциация ще се опитат да цензурират изказванията на Фабио Капело. Повод за строгата мярка стана интервюто на наставника пред италианска телевизия, в което той открито се противопостави на решението на асоциацията да отнеме капитанската лента на Джон Тери заради разследването, което в момента тече около футболиста по подозрение за расистки обиди към футболиста Антон Фърдинанд.
Според английското издание „Телеграф“ бордът на централата няма намерение изобщо да слуша обясненията на италианския треньор, а просто иска да му наложи директно своята воля. Освен това Футболната асоциация за последен път ще предупреди Фабио Капело да си мълчи пред медиите, защото прекалено често критикува действията и работата на своите шефове. Дейвид Бърнстейн продължава да стои зад решението си италианецът да води Англия на Евро 2012, но държи да е сигурен, че повече няма да има подобни недоразумения. От своя страна Фабио Капело има солиден договор, според който трябва да получи огромна компенсация при уволнение и поради тази причина е спокоен за своето бъдеще.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване