02/09/12 10:44
(http://radiomilena.com/)

Отменено е бедственото положение в Поморие

В Поморие бедственото положение е отменено, реши кризисният щаб тази сутрин. Кметът Иван Алексиев каза, че ситуацията е овладяна. ”Приключихме обиколката, запушихме пробойните, отводнени са улиците. Имаме поддръжката на полицията, пожарната и Гражданската защита, всичко е синхронизирано. Овладяно е положението на най-критичните точки – улиците „Крайбрежна“, „Морска“, „Чайка“ и булевард „Яворов“. Пробивите са засипани, издигнати са и нови диги. Лодките, които бяха залети при силната морска буря, са преместени на безопасни места. Продължава работата за подсилване на дигите на ул. „Крайбрежна”, бул. „Яворов” и в местността Косата, където все още има реална опасност от сливане на морето с езерото. Ситуацията е сериозна и не бива да се подценява. Прогнозите за силни ветрове са изключително опасни за нас” – коментира кметът Иван Алексиев.

Временно бе прекъснато електрозахранването в четири села в общината – Порой, Гълъбец, Горица и Козичино, но екипи на EVN работят по отстраняване на повредата. Пътищата са отворени, водоснабдяването е нормално на територията на цялата община.

Поморие – 9.02.2012г.

 

 

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване