02/10/12 11:10
(http://e-vestnik.bg/)

Как се лъже в интернет - продават книга двойно по-скъпо „с намаление 33%”

Реално книгата “В сянката на Борисов” струва 10 лв. и дори се доставя безплатно от куриерска фирма ShortCut, но сайтът superoferti.bg я предлага за 19,90 лв. с намаление 33%. Снимка: скрийншот от сайта superoferti.bg

Книгата „В сянката на Борисов” от Иван Бакалов се предлага измамно от сайта superoferti.bg „само за 19,90 лв.” с ваучер, с 33% намаление - „спестявате 10 лв.” (виж тук).

Реално книгата струва 10 лв. в книжарниците и дори се доставя безплатно в цяла България от куриерската фирма ShortCut - виж тук.

В сайта superoferti.bg има още много оферти с подобно голямо намаление по 30 или 50%. Дали наистина става дума за намаление или измама?

Трудно е да се проверят цените на всички бански, козметика, медальони, масажи и т. н.
В сайта изобилства например от оферти за нощувки в хотели с големи намаления наполовина. Но има оферти например за по 135 лв. за две нощувки в двойна стая в зимни курорти. А сега цените на Банско например са паднали до 50 лв. за двойна стая в четиризвезден хотел.

Потребителят, който обича да търси евтиното, е добре да проверява всички цени, за да не се окаже, че се е набутал два пъти повече, както е в случая с книгата „В сянката на Борисов”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване