02/11/12 12:20
(http://radiomilena.com/)

Помориец в помощ на пострадалите в с. Бисер

Два пълни буса с дрехи бяха събрани в Бургас във връзка с дарителската акция за пострадалите от наводнението в с. Бисер. Инициатива бе поета от Иван Тодоров чрез социалната мрежа Фейсбук.
Обикаляхме Бургас от адрес на адрес, събрахме това, което ни даваха хората и веднага отпътувахме за там, сподели помориеца пред radiomilena.com.

А в социалната мреща Иван споделя следното:

Имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
– Кой ли не ни управлява, кой ли не ни обещава и все сме нямали пари за лекарства, а се убихме от работа ! Кажи момче, има ли оправия на тоя свят !
Не обичам да споделям сълзливи истории, но ми домиля за тази жена и ви питам, имате ли отговор на въпроса и, защото аз май нямам …

За благородната инциатива може да видите тук:

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване