02/12/12 08:34
(http://radiomilena.com/)

Неповторимата Уитни Хюстън почина

 Певицата и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст, предава Ройтерс, позовавайки се на информация от говорителя й. Изпълнителката е носителка на шест награди „Грами”. „За нещастие, това е истина”, потвържди говорителката Джил Фритцо. Засега няма на разположение повече подробности. Според информацията, Хюстън е била намерена мъртва в „Бевърли Хилтън“ в Лос Анжелис, предаде actualno.com. Певицата, която завинаги ще остане в сърцата на много фенове, от години се бореше със зависимостта си към наркотиците и алкохола. Тя дълго време се опитваше да се върне на сцената. Много нейни колеги й подаваха ръка в опит да я вдигнат на крака, но опитите им оставаха безуспешни.
Междувременно бе решено предстоящата церемония по връчването на музикалните награди „Грами” да бъде посветена на легендарната певица.
Организаторите спешно променят програмата, за да почетат паметта на певицата, която трябваше да вземе участие в шоуто. На Хюстън ще бъде посветен цял раздел от церемонията, който ще бъде воден от носителката на „Оскар” Дженифър Хъдсън. Подробности за промените не се съобщават, предаде радио ”Ехото на Москва”.
Новината за смъртта на Уитни Хюстън потресе целия свят, съболезнования в „Туитър” изказаха Марая Кели, Кристина Агилера, Пинк, Риана, Кати Пери и Джъстин Бибър. Много от съобщенията за смъртта й са придружени от фразата „Винаги ще те обичам” (“I will always love you”) – стих от най-известната й песен.
Уитни Хюстън беше вписана в Книгата на рекордите „Гинес” като притежателката на най-много награди. През своята кариера тя поличава над 400 награди.
Почивай в мир, Уитни!

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване