02/13/12 17:54
(http://radiomilena.com/)

Балони с предизвикателства към влюбените за Свети Валентин

Червени балони с написани на тях предизвикателства, които трябва да изпълнят, ще бъдат раздавани утре на влюбените двойки, разхождащи се по главната улица в Бургас между 14.30 и 16.30 часа. Поводът е Световеният ден на влюбените – 14 февруари, а инициативата е част от поредицата дейности с мото „Бъди в час! Презерватирай се!“ на общинския отдел по „Здравеопазване и превенции“.

Освен балони с предизвикателство, доброволците от общинския младежки клуб „J.J.Cool A” ще раздават на влюбените от 11.00 до 14.00 часа и нестандартни валентинки – презервативи с послание или пожелание за Свети Валентин.

Част от кампанията още са – запознаване на младите хора с разнообразни информационни материали и флаери по проблемите, свързани с любовта с цел изработване на модел за нерисково поведение сред тях.

Ще бъде спазена и традицията за анонимно и безплатно тестване на ХИВ/СПИН в мобилни лаборатории от 10.00 до 13.00 часа, разположени пред сградата на Бургаския свободен университет, на площад „Тройката“ и пред Часовника до Община Бургас.

Общинската АНТИСПИН кампания се осъществява съвместно с партньорски организации и с подкрепата на Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” на Министерството на здравеопазването.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване