02/15/12 20:03
(http://www.klassa.bg/)

Вальо Топлото нямал пари, получи служебен защитник

Софийският градски съд назначи служебен адвокат на Валентин Димитров–Вальо Топлото на заседанието си в сряда. Още преди време Димитров поиска да му се назначи служебен адвокат, защото нямал пари да си плати за защитник. Заради това на няколко пъти процесът беше отлаган.
На вчерашното заседание Димитров се появи със свой адвокат, но въпреки това прокурор Божидар Джамбазов настоя да се назначи и служебен - Наталия Кръстева. Доводите на прокуратурата бяха, за да няма риск отново да се отложи някое съдебно заседание поради липса на защита за подсъдимия. Така в момента той е с двама адвокати.
Повече от час съдът разпитва свидетелката Мая Стоилова, която е подсъдима с Валентин Димитров по друго дело. Свидетелката е управител и собственик на фирма „Шибър”, която е обслужвала „Топлофикация-София“. На повечето въпроси на прокурора, Мая Стоилова твърдеше, че не може да отговори или не си спомня.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване