02/21/12 19:05
(http://www.klassa.bg/)

Радослав Чеглайски замени Георги Харизанов в "Напоителни системи"

На мястото на освободения в понеделник вечерта председател на борда на директорите на "Напоителни системи" Георги Харизанов е назначен Радослав Чеглайски, досегашен зам.-председател. Той е завършил ВИАС, специалност „Хидроенергийно строителство“.
Земеделският министър Мирослав Найденов разясни, че е предложил Харизанов да бъде освободен от председателското място в борда на „Напоителни системи“, защото със закъснение от месец и половина е съобщил, че срещу него има повдигнато обвинение.
Междувременно прокуратурата съобщи, че срещу Харизанов се води досъдебно производство за кражба в особено големи размери през 2001 г. Когато през 2010 г. Харизанов се сдобива с криминална регистрация, се установява, че отпечатъците му съвпадат с пръстови отпечатъци от обира.
Не се занимават с бившия председател на борда на директорите на "Напоителни системи" Георги Харизанов, целта на атаката е моята скромна особа. Това коментира вчера министър Мирослав Найденов по време на откритото заседание на борда на дружеството.
„Дейността по възстановяване на баланса на хидросъоръженията започна с този борд на директорите и там е закопано кучето, защото когато се възстановят, ще се види колко милиони са източени, без да има документи за тях и заради това изчезна цялата документация на Агенцията по хидромелиорации", допълни Мирослав Найденов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване