02/23/12 11:02
(http://www.klassa.bg/)

МАРИАНА ПОПОВА и ДАНИ МИЛЕВ отново заедно!

  Един от най-чувствените и внушителни гласове на българската музикална сцена гостува в SOFIA LIVE CLUB, именно на най-истинския женски празник. Мариана Попова и Дани Милев бенд с концерт на най-добрата лайв сцена – за старт на една успешна творческа 2012 година.

   В репертоара за вечерта са включени най – популярните песни на певицата, между които хит синглите -  Let me  cry,  с който Мариана Попова представи България на Евровизия 2006, Lejos, Sometimes, Вървя, Чуй ме, FADO , New Religion, Остани и други, както и авторски мелодии на Дани Милев. Музикантът от 3 години работи по новия си албум, който предстои да представи в близките месеци. По случай празника, музикантите ще зарадват публиката и с дуетните си песни, както и няколко световни кавъра.

За концерта по случай празника, песните са специално аранжирани от Дани Милев Бенд в състав: Дани Милев – китара и вокал, Людмил Стойнев – китара и цигулка, Юри Божинов – котрабас, Иво Дуков – клавир и Жоро Марков – ударни.

 

Специални гости за вечерта – Стелияна Христова - победител в „Гласът на България“ 2011 година и музикална група „Нова музика“.


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване