02/27/12 16:00
(http://www.klassa.bg/)

Над 600 в битка да водят "Часът на мама"

Броят на кандидатите да водят „Часът на мама“ надхвърли 600 , а срокът на кастинга приключва днес. Лицето на bTV Lady Елена Петрова обяви, че предаването се завръща скоро по женския канал, а зрителският интерес от страна на нежния пол е огромен.
Токшоуто ще продължи в ефир да дава ценни съвети и да информира за всичко, което вълнува модерната майка – здраве, психология, възпитание, грижа, красота, мода, забавление, лайфстайл. „Часът на мама” ще проследи и как са се променили тенденциите в отглеждането на децата, препоръките на специалистите, както и отношението на жените към различните предизвикателства на майчинството през последните няколко години.
Зрителките на най-новия дамски канал в семейството на bTV Media Group отново ще имат възможността да черпят опит от личните истории, разказани от гостите в студиото. Едни от най-изтъкнатите експерти и консултанти, сред които доктори, диетолози, педиатри, психолози и стилисти, ще споделят с аудиторията най-новите идеи и разбирания в своята област.
От екипа на изпълнителния продуцент „Супернова медия” напомнят, че записването за кастинга може да продължи само до края на деня, а записването става на електронната поща mama@btv.bg
От bTV Laidy обясниха, че вече се провеждат интервюта с одобрените до този момент дами. Търсеният профил: красива, интелигентна, любопитна жена, която е и майка. Екипът ще отговори на всяка една дама, независимо дали е одобрена или не.
И още от предстоящите събития в ефира на bTV Laidy - на 10 март от 22:30 ч. ексклузивно ще се излъчат наградите "Грами”. Очакват се и Годишните американски музикални награди, премиерни сериали и шоупрограми.
По думите на Елена Петрова, bTV ще изненада всички зрители с това кога ще стартира "Стъклен дом”, като много интересни неща ще се случат между Николай Жеков и Камен и Боряна и Шаки.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване