03/12/12 15:12
(http://radiomilena.com/)

Покана за мултимедийна презентация

НЧ „Светлина – 1939″ гр. Поморие Ви кани на 13.03.2012г, вторник, от 17.00 часа в Клуб на пенсионера, кв. „Св. Георги“ на мултимедийна презентация „Китай и светът. Главата на дракона. Шанхай Експо, 2010″, представена от Аврам Агов.
Аврам Агов е роден в Долна Оряховица през 1964 година. През 1988 година завършва философия с втора специалност история в СУ. През 1991 година е на едногодишна специализация в Колумбийския университет, Ню Йорк, а през 1994 година получава магистърска степен в Харвард по икономическа и политическа история на източна Азия с тясна специалност – Корея. От 1994 до 2002 година живее и работи в Сеул, Корея. Следва двегодишния курс по корейски език в университета Йонсе. След това работи шест години като мениджър в Самсунг електроникс. През 2001 година е обявен за почетен гражданин на Сеул. В момента прави докторат по икономическа история – индустриализация на Източна Азия – в университета във Ванкувър, провинция Британска Колумбия, Канада, където е и асистент по световна история на 20-ти век. Автор е на книгите „Страната на утринната свежест“ и „Самсунг или пътят на трите звезди“, публикувани в България.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване