03/27/12 19:05
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов ще води "Левски" до края на сезона

След като пропаднаха преговорите с Илиан Илиев и Станимир Стоилов, съвсем очаквано на поста старши треньор на „Левски“ до края на сезона беше назначен спортният директор Георги Иванов. Легендата на „синия“ клуб ще води отбора до 24 май. Точно месец преди това – на 24 април, ще бъде обявено името на новия наставник на „Левски“, който ще бъде назначен веднага след края на настоящия сезон. В щаба на Георги Иванов влиза Викторио Павлов, като двамата ще започнат работата си с тежкото гостуване на тима на „Литекс“ (Ловеч) утре в двубой от междинния 21-ви кръг на родната „А“ футболна група. Само три дни по-късно „Левски“ ще бъде домакин на „Лудогорец“ (Разград).
До поредното назначение на Георги Иванов се стигна, след като Николай Костов подаде оставка, разочарован от домакинската загуба от „Миньор“ (Перник) с 0:1. Ръководството на „Левски“ проведе разговори със Станимир Стоилов, но не стигна до споразумение за това той да поеме отбора веднага. Другите спрягани варианти бяха Илиан Илиев и Димитър Димитров–Херо. Тежката програма в близките дни и неуредиците в клубното ръководство на „сините“ обаче явно са отказали тримата специалисти от овакантената позиция.
Решението на Тодор Батков да върне на треньорския пост Георги Иванов отново не се хареса на „синята“ публика и огромна част от нея започна да подготвя протести около стадион „Георги Аспарухов“ в социалните мрежи. Привържениците на „Левски“ искат Георги Иванов да напусне клуба по най-бързия начин. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев обяви, че е запознат с мнението на „сините“ фенове, но времето е прекалено малко за радикални промени. „Пожелавам на Георги Иванов, на отбора и на всички ни да имаме само победи до края на сезона. Говорихме с футболистите за бъдещето на отбора. Ще разберем в четвъртък дали са ме разбрали. Лятото ще се разделим с голяма част от тях“, заяви Иво Тонев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване