03/30/12 05:04
(http://radiomilena.com/)

Професор Вучков аут от Канал 3

 Юлиан Вучков вече не работи в Канал 3, съобщи БЛИЦ. Първоначалната информация беше, че професорът е уволнен, но потърсен за коментар, той заяви, че е напуснал сам. „Да, вярно е. Въпреки че има и такива, според които съм уволнен. Долна лъжа! Истината е много проста. Напуснах. По собствено желание. Не съм уволнен, доброволно си тръгнах“, заяви Вучков в отговор на въпрос вярна ли е информация, че вече няма да работи в Канал 3. „Само ще ви кажа, тъй като още е рано за повече подробности, че имам предложения от две телевизии. Сега обмислям какво да избера“, допълни професорът. „Сигурно е притеснен“, лаконичен бе Вучков по отношение на липсата на коментар от страна на Сашо Диков.
Actualno.com   припомня, че напрежението между него и шефа му в Канал 3, не е от вчера. Още в началото на миналата година Сашо Диков се изгаври с Юлиян Вучков в собственото му предаване „Времена и нрави”, като го нарече го „подмазвач“! Причината – интервю на проф. Вучков с премиера Бойко Борисов..

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване