04/01/12 18:34
(http://www.klassa.bg/)

Тодор Батков нападна футболистите и заяви, че са прекалено глезени

Собственикът на „Левски“ Тодор Батков нападна футболистите на отбора преди дербито с „Лудогорец“, което ще се играе днес на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата от 19,30 часа. Според адвоката футболистите на „Левски“ са прекалено глезени и целите пред тях изобщо не са свързани с бъдещето им в спорта. „Не виждам необходимия хъс и спортна злоба във футболистите. Отборът е прекалено академичен. За момчетата е по-важно да си носят скъпите дрешки, да си карат бързите коли и след като си тръгнат от стадиона, веднага да отидат при любовниците си“, заяви Тодор Батков преди двубоя с хита в родната „А“ група „Лудогорец“.
Според собственика на „синия“ клуб дербито ще бъде като поправителен тест и за двата отбора, които в момента заемат второто и третото място във временното класиране. „Надявам се да победим, след като натрупахме две поредни загуби. Само така ще запазим шансовете си за титлата. Трябва да се играе по-мотивирано. Победа над „Лудогорец“ ще ни върне в битката за трофея“, завърши Тодор Батков. Срещу тима от Разград наставникът Георги Иванов ще разчита на всички футболисти, като единственият контузен е Нуно Пинто и той със сигурност ще пропусне двубоя. В разширения състав обаче попадна Сержиньо Грийн.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване