04/03/12 18:39
(http://www.klassa.bg/)

Арестуваха Дани Педроса за преписване на изпит за капитански лиценз

Пилотът на "Хонда" в MotoGP Дани Педроса беше отведен на разпит в полицейско управление във Валенсия. Испанецът беше заловен да мами по време на изпит за получаване на капитански лиценз за управление на яхта. Прочутият пилот е бил част от група студенти, които са били арестувани при изненадваща полицейска проверка по време на изпит в Университета по политехника във Валенсия в събота.
Според официалния доклад на местните власти някои студенти са използвали жични хендсфри устройства, чрез които получавали информация за верните отговори на изпита. При операцията са арестувани 21 души. "Последвах лош съвет и трябва да призная грешката си. Поучих се от допуснатата грешка. Искам да се извиня на всички свои последователи. Аз съм пилот и искам да гледам напред. В неделя предстои стартът на сезона в Катар и искам да се съсредоточа върху него", заяви Педроса. Испанецът е световен шампион във вече несъществуващите класове в 125 и 250 кубически сантиметра (наследени от Moto3 и Moto2). 26-годишният състезател завърши четвърти в крайното класиране на MotoGP през миналата година.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване