04/03/12 11:16
(http://radiomilena.com/)

Павел Маринов сменя Елър в HDI Mача на звездите

Най-добре класиралият в WRC български пилот ще влети в Арена Армеец за забивките

Мажоретките на Левски ще забавляват публиката на баскетболното събитие на века

 

Крилото на Лукойл Академик Павел Маринов изтегли джакпота в тазгодишния HDI Мач на звездите, като попадна в състава на тима на Тойота в последния момент. 198 сантиметровият баскетболист ще замени контузения си колега от Левски Джъстин Елър. Американецът скъса връзки на загрявката преди мача с Лукойл Академик преди десетина дни. Маринов успокои феновете, че ще се включи и традиционно в конкурса за забивки, където е традиционно един от най-атрактивните участници.

Тодор Славов, най-добре класиралият се български пилот в Световният рали шампионат, ще стане част от баскетболното събитие на годината. Той ще представи в залата модел на „Тойота”, който ще бъде препятствие за кандидатите, желаещи да спечелят конкурса за забивки. Любопитна подробност около участието на Славов е неговият ръст – автомобилистът е висок точно колкото Денис Родман – 198 сантиметра. Въпреки идеалният си ръст за баскетболист, Тодор предпочита копкита на своят автомобил, отколкото оранжевата топка.

 

Още една атракция ще бъде балетът „VS Dance“, който ще подкрепи събитието. Професионалните танцьори с хореограф Викотиря Михова ‘Goldy’ помагат и на баскетболния Левски. В HDI Мача на звездите те ще се включат под егидата на Еврофутбол.

 

Драмата със съдиите изглежда решена към момента, след като председателят на комисията Стефко Станев и колегите му Камен Тошев, Шай Щрикс и Ангел Иванов така и не пожелаха да официализират становището си, че няма да пуснат съдийски наряд, защото организаторите отказаха да дадат безплатен достъп за всички останали съдии, комисари и секретари. Междувременно се оказа, че дни преди смешния плач на Станев и компания, определените съдии Марин Механджиев, Димитър Гологанов и Борислав Пелтеков са получили наряда си, подписан от президента на БФБ Георги Глушков.

 

 

Сериозен интерес проявяват играчите към конкурсите, които ще се проведат по време на Мача. Все още не е ясно дали той е породен от чисто спортна злоба, или от желанието да се сдобият с чисто нова Нокия Лумиа, която ще предостави Виваком на победителите в отделните надпревари. По 6 участници ще има в дисциплините за умения и забивки, и 8 при надстрелването от зоната за трите точки. Участниците ще бъдат обявени на 4. април.

 

За да запълнят оставащите около 40% места в кампа с Денис Родман, организаторите обявяват и промоция за записване на деца. Само в сряда, 4. април ще бъде възможно да се запишат деца с промоционална цена от 125 лв. на участник. Цената включва т-шърти, билет за мача, картичка с личен автограф на Родман. Кампът е двудневен и ще се състои на 6 и 7 април в Арена Армеец. Записвания на телефон 0885 22 13 12 – Галин Стоянов, или на camp@all-star.bg

 

Продължаваме да набираме и доброволци за събитието, които да помагат при организацията и опазването на реда в залата. Желаещите моля да се свържат с нашия ПР Светла Стойкова.

 

Припомняме, че на 6 април 2012 ще се състои и младежки Мач на звездите, с участието на най-добрите млади надежди на България. Входът за него ще бъде на практика безплатен, но след показване на билет за мъжкия HDI Мач на звездите. Така феновете ще имат възможност да се насладят на баскетбол „2 в 1“.

 

„Кесията на вдовицата“ ще бъде наречен способът, по който ще бъдат събирани пари за лечението на Рачо Колев и по време на мъжкия и на младежкия HDI Мач на звездите. Всеки влизащ в залата ще бъде помолен да постави ръката си над урна, в която ще се събират средствата за операция на журналиста, и да я отвори. Ако е преценил да постави в ръката си пари, те ще бъдат събрани в полза на болния Колев. Способът ще бъде абсолютно доброволен и необвързващ никого.

 

Младежкият мач пък ще пренесе у нас романтиката на НБА. На 6 април от 18:30 часа в Арена Армеец ще се срещнат най-добрите млади играчи до 18-годишна възраст в България, водени от Любомир Минчев и Петко Делев. Подомно на колегите си от САЩ, те ще играят с екипите на клубните си отбори, като двата тима ще бъдат съответно със светли и с тъмни екипи. Входът ще бъде с билета за мъжкия HDI Мач на звездите 2012, който ще важи и за двете мероприятия.

 

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg онлайн. Извън интернет, местата, където могат да се купят са доста широк спектър и включват бензиностанции ОМВ, вериги магазини Германос и Джеф, хранителни магазини Пикадили, веригите на Техномаркет и Офис 1 Суперстор, и други. Повече подробности тук:

 

http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/bulgaria/

 

Акредитации може да заявите на адрес office@all-star.bg или на телефона по-долу. Необходими са снимка, номер на журналистическа карта, медия. Запазваме си правото да ограничим дублирани акредитации от една медия, ако бъде надвишена допустимата обща бройка акредитирани. Срокът за акредитиране изтича днес, 3 април. На 5 април 2012 година от 15 часа ще бъде финалната пресконференция за HDI Мача на звездите с участието на Денис Родман. Акредитации ще бъдат раздавани на 7 април 2012 година в Арена Армеец, но не по-късно от 16:00 часа. Влизането ще бъде еднопосочно – получите ли акредитацията си, няма да можете да излезете повече от залата.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване