04/05/12 15:53
(http://www.klassa.bg/)

Тайната сватба на Антония Петрова и Александър Бередин в новия брой на HELLO!

Първия път, когато Александър Бередин предлага брак на Антония Петрова, тя не се чувства достатъчно готова. Тази година второто му предложение се случва, когато се разхождат случайно до Кремъл със съвсем неслучайния пръстен, копие на годежния пръстен на Кейт Мидълтън. Скоро след това двамата си казват заветното „да” пред погледите на близки и приятели. Именно този момент изпълва Антония с толкова много приятни емоции, че тя за втори път в живота си получава бяло петно в паметта от щастие. Сред тишината, която настъпва, когато кремълските куранти отбелязват 14 часа, младоженците пускат два чисто бели гълъба в небето – миг, който и двамата запазват в сърцето си. Насладете се на прекрасните снимки, с които Антония и Александър запечатаха най-хубавия си ден и които предоставиха единствено на „HELLO! България“.
Нели Хаджийска от „Търси се” и съпругът й Данаил едва ли могат да си представят щастието по друг начин. За първи път на страниците на „HELLO! България“ тв водещата прави изненадващо признание за трудностите, през които са преминали, за да се сдобият с дългоочаквания наследник. Усмихнатата фотосесия на бъдещите родители и емоционалният им разказ за преживяното и очакваното – само в новия ни брой.
В новия брой на списанието можете да прочетете и ексклузивно интервю с поп кралицата Мадона, да се срещнете с майката, дъщерята и твореца с голямото сърце Нона Йотова, с екзотичната Адриана Лима, която представя колекция пролет 2012 на Donna Karan, заснета на Хаити.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване