04/07/12 09:36
(http://radiomilena.com/)

Алексиев възстанови турнирът по футбол на малки врати, стартът е на 23.04.

След няколко годишно прекъсване, по инициатива на кмета на Общината Иван Алексиев, от 23 април до  4 май 2012 г., в гр.Поморие  отново се възстановява най-обичания турнир по футбол на малки врати за купата на Община Поморие.
До 2005 г. турнирът се провеждаше на хандбалната площадка в града, където пред погледа на десетки зрители, представителните отбори на фирми и учреждения играеха за „Купата на кмета“.

От Общината съобщиха, че няма да има съществени промени в регламента на турнира, въпреки символичните парични награди, поради финансовите затруднения.

Записванията за участие са до 12 април в сградата на Общината, стая 23 при мл. експерт в Дирекция образование, култура, хуманитарни дейности и спорт Аделина Чолева. Техническата конференция ще се състои на 17.04. от 18.00 часа в залата на Общинския съвет.

Регламентът за схемата на игра, по която ще се проведе турнирът се определя спрямо броя на записалите се отбори и ще се оповести след приключване на записванията, както и дата, час на техническата конференция и реда на срещите.
1.    Определят се групи
2.    За победа 3 точки, за равен 1 точка
3.    От групите се класират първите два отбора, като се отчитат по степен на важност следните критерии: набран общ брой точки; резултат от преминалия двубой; голова разлика
4.    Във втората фаза се играе по системата на елиминиране, на принципът:”първи    срещу втори” от различните групи
5.    При равенство в редовното време се дават две продължения по 5 мин
6.    При нов равен резултат се изпълняват по 5 наказателни удара, при ново равенство по 1, до излъчване на победителя.
3.Нграден фонд: 800лв.
І място -350 лв.;ІІ място -250 лв.; ІІІ място  -200 лв. Допълнителни награди: за голмайстор, най-добър вратар, най-техничен състезател и любимец на публиката
Таксата за участие е 50 лв.
Записалите се отбори във футболния турнир  могат да ползват за своята  подготовка спортните площадки в кв.”Свобода”, кв.”Св.Георги”, кв.”Север” и до СОУ”Иван Вазов” в Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване