04/08/12 18:13
(http://www.klassa.bg/)

Наркоман опита да убие майка си

Полицаи са предотвратили опита на наркозависим да убие майка си в София. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.
Сигналът за инцидента е подаден към полунощ в събота срещу неделя от съседи на жената, които чули виковете в дома й.
Полицейски екип от Първо районно управление бил насочен към ул. "Стоил войвода" в кв. "Редута". Там полицаите видели как на балкона на апартамента 24-годишният мъж заплашвал с нож жената, крещял и опитвал да я прехвърли през парапета.
Подаден бил и сигнал и до пожарната, откъдето изпратили екип пожарникари.
Съседи обяснили, че по-рано чували викове откъм апартамента, трошене на мебели и съдове. Домът бил с метална врата, което затруднило влизането оттам, уточниха от полицията.
Униформените служители осъществили контакт с нападателя, който обаче не се съгласявал да освободи майка си. В същото време пожарникарите опънали платнище под терасата. Привидното оттегляне на униформените донякъде успокоило и притъпило бдителността му, а полицията използвала момента да нахлуе в апартамента.
Жената е била освободена, а наркозависимият е задържан, като се е оказало, че освен наркотици, той е употребил и алкохол.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване