04/10/12 18:30
(http://www.klassa.bg/)

Специални гости и български сериали в ефира на bTV

Българските сериали „Седем часа разлика” и „Стъклен дом: Спасението” ще зарадват зрителите на bTV на един от най-светлите християнски празници – Великден. Празничната програма ще бъде допълнена от специални гости и много изненади в предаванията на bTV през великденските дни, съобщиха за „Класа“ от медията.
В неделя от 20:00 часа от епизодите на „Седем часа разлика” зрителите ще разберат дали Мая Стоева ще разбере, че Пол Станкофф й е баща, как Милото ще се опита да примами Слав и дали Таня Стоева ще събере смелост да се изправи срещу най-големия си страх – да признае истината на дъщеря си. Финалният сезон на сериала, който промени българското телевизионно кино – „Стъклен дом: Спасението”, ще стартира на 16 април от 20:00 часа само по bTV. Зрителите ще разберат как Камен Касабов ще се опита да изгони Николай от управата на мола, както и какви разочарования очакват Боряна още в първия епизод на новия сезон.
На Разпети петък в предаването „Преди обед”, което ексклузивно ще бъде с продължителност 2 часа – от 9:30 до 11:30 часа, зрителите ще видят откровен разговор с една от най-известните българки – треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева, за приятелството й с пророчицата Ванга и за неверниците, които стават все повече в България.
В предаването „Тази събота” на 14 април зрителите ще видят ексклузивно интервю с актрисата Елена Петрова, два дни преди старта на „Стъклен дом: Спасението”. Тя ще разкаже за емоциите покрай финала на сериала, както и за мисията си като посланик на добра воля на „SOS Детски селища”. На 15 април екипът на предаването „Тази неделя” ще покаже за първи път на живо дома на певеца Миро. Там той заедно с един от най-близките му приятели, който е пастор в Софийския затвор, ще разкажат защо това е най-светлият празник за тях и ще покажат как се готвят за Великден.
В предаването „Модерно” на 14 април от 11:00 часа по bTV специален гост в студиото на Радост Драганова ще бъде певецът Веселин Маринов, който ще разкаже как преодолява трудностите в личния си живот, както и за това какво му предстои. На 16 април, понеделник, от 12:30 часа, зрителите на bTV ще имат възможност да видят специален концерт на любимия на много българи певец.
Навръх Великден в предаването „Нека говорят с Росен Петров” зрителите за първи път ще видят жените до Христо Стоичков – съпругата му Мариана, дъщеря му Михаела и тъщата му Пепа. В рубриката „Пожелахте да говори” ще видите ексклузивно интервю с Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване