04/16/12 17:14
(http://www.klassa.bg/)

easyJet събра софиянци на оранжев празник

Масов бой с великденски яйца устрои вчера авторитетната авиокомпания easyJet при езерото „Ариана“, на входа на Борисовата градина. Обагрени в оранжево - цвета на авиопревозвача, яйцата зарадваха и малки, и големи. Защото нетрадиционното състезание даде шанс на петима да спечелят двупосочни билети до Лондон и Манчестър – дестинациите, които авиокомпанията предлага на пасажерите при свръхизгодни условия. Подробна информация за честотата на полетите всеки може да получи на сайта на авиокомпанията www.easyjet.com Чаровната певица Миленита подгряваше настроението и разясняваше условията на играта. А симпатичните момчета и момичета с оранжевите фланелки на easyJet раздаваха яйца и улесняваха участниците в надпреварата. Великденският бой в оранжево се провежда за трета година и вече се превърна в желано и очаквано развлечение за софиянци.
Тази година празникът, организиран от easyJet , съвпадна с "разтурни понеделник", деня, свързан с обичая "размятване на яйца" - за предпазване от градушка и за плодородие. В много краища на България точно на този ден младите се събират на някоя поляна, застават едни срещу други и търкалят помежду си великденски яйца .
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване