04/17/12 19:17
(http://www.klassa.bg/)

Линдзи Вон плати 1,7 милиона долара просрочени данъци

Четирикратната носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини Линдзи Вон плати просрочените задължения към данъчните власти в САЩ. Това обяви самата олимпийска шампионка през страницата си във Facebook. Тя оповести, че е платила повече от 1,7 милиона долара. Първи извади данните за задълженията на Линдзи Вон и бившия й съпруг вестник "Детройт нюз" по-рано през месеца. Вон написа в страницата си във Facebook, че съжалява за случилото се и че е направила всичко по силите си да уреди нещата. "Парите са дължими за данъчната 2010 година, но са платени изцяло. Беше грешка да не контролирам лично финансите си и да се доверявам на някого, на когото имах вяра. Повече няма да допусна подобна грешка", написа Вон на страницата си. В края на миналата година безспорната красавица Линдзи се раздели с Томас Вон, с когото бяха женени четири години и който й беше личен треньор. Когато двамата се водеха семейство, те живееха с постоянен адрес във Вейл, Колорадо. Двамата имат къщи в Атланта и Германия.
Тази година Вон спечели Голямата световна купа с 1980 точки, като остана само на 20 точки от абсолютния рекорд в ските. Тя е спечелила до момента 53 състезания за Световната купа в алпийските ски, като изостава само на австрийката Анемари Мозер-Прьол (62) и швейцарката Френи Шнайдер (55).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване