04/18/12 15:13
(http://radiomilena.com/)

Гребенаров представи в президенството приоритетите за развитие на областта

Областният управител Константин Гребенаров взе участие в Съвета за развитие на регионите и националната инфраструктура към президента съобщиха от областния пресцентър. По време на първото заседание стана ясно, че Съвета ще работи по шест ключови направления, които ще се финансират с европейски средства през периода 2014-2020 г. Това са транспортна инфраструктура, техническа инфраструктура във водния сектор, електронното управление, енергийна ефективност и жилищна политика, създаване на предпоставки за балансирано градско развитие и иновации и конкурентоспособност на малките и средни предприятия.

Участието на Гребенаров включваше презентация на приоритетите и перспективите за развитие на област Бургас, съответстващи на националните. Губернаторът представи пред присъстващите министри, заместник-министри, представители на синдикални, работодателски и неправителствени организации на какъв етап са важните за областта инфраструктурни проекти и какво предстои през следващия планов период. В срещата освен Гребенаров участие взеха още областните управители на София, Пловдив, Варна, Русе и Видин.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване