04/19/12 16:28
(http://www.klassa.bg/)

bTV Action - втора по гледаемост

Заради излъчването на мачовете от Шампионската лига bTV Action успя да заеме второ място по гледаемост през изминалите два дни, сочат пийпълметричните данни. Така медията изпревари както нишови телевизионни канали, така и такива с национален ефир и се нареди на второ място след лидера bTV.
Шампионската лига стартира в ефира на bTV Action на 14 февруари. В средата на април турнирът навлезе в своята полуфинална фаза. Интересът към двубоите от тази фаза на Шампионската лига отреди на bTV Action второто място в борбата за зрителското внимание във вторник /17.04/ и сряда /18.04/ в часовия пояс 21:45 – 23:37.
Двубоят между „Байерн“ /Мюнхен/ и „Реал“ /Мадрид/ във вторник е бил гледан от близо 368 300 души, което се равнява на 15,47% аудиторен дял на национална база All 4+. Сблъсъкът между „Челси“ и „Барселона“ в сряда е проследен от близо 350 000 души, което е 14,63% аудиторен дял отново на национална база All 4+.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване