04/19/12 18:33
(http://www.klassa.bg/)

Херо отдалечи "Левски" от Европа, "Лудогорец" разби "Миньор"

Тимът на „Левски“ се отдалечи от Лига Европа, след като завърши 2:2 на „Георги Аспарухов“ срещу един от преките си конкуренти за участие в турнира. "Сините", които в пети пореден мач не успяха да постигнат победа, заемат 5-ото място с актив от 47 точки, докато „акулите“ са трети с 51 точки. "Черноморец" поведе в 21-вата с гол на Яник Боли, но седем минути по-късно испанецът Тони Калво изравни. През втората част Христо Йовов прекъсна серията си от мачове без гол в 55-ата минута. „Сините“ запазиха преднината си до 81-вата минута, когато "Черноморец" отново изравни чрез Шаешу.
Треньорът на "Черноморец" Димитър Димитров-Херо заяви след мача, че има много двубои, които знае как ще завършат още преди да са се играли. "Ако всичко беше честно, сега "Черноморец" щеше да бъде с разлика над отборите, които се борят за Лига Европа. Съмнявам се, че нещата ще се решат със само спортно-технически средства. Видяхте какъв мач се игра ", каза Димитров след мача с "Левски" (2:2), като насочи вниманието към срещата "Миньор" - "Лудогорец" (0:7), в която перничани умишлено пуснаха юношите си. Нападателят на гостите Иван Стоянов пък стана автор на най-бързия хеттрик в "А" група от 32 години насам.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване