04/22/12 15:17
(http://www.klassa.bg/)

Джорджо Армани облича Лейди Гага във футуристични костюми

Лейди Гага пристигна на летището в Сеул в зашеметяващ тоалет на Версаче. Като богиня в бяло, с дълбоко деколте и бели ръкавици тя се появи пред посрещачите, които я очакваха на пистата. А маската с перли, която тайнствено скриваше лицето й, придаде още по-голяма тържественост на посрещането. Лейди Гага ще пее в южнокорейската столица на 27 април – тогава дава старт на азиатското си турне.
  Джорджо Армани облича звездата за азиатските й концерти, които са прелюдия към голямото европейско пътуване на певицата. Вече се знае, че турнето й на Стария континет ще стартира на 14 август в София. Джорджо Армани се осмели да публикува скиците на костюмите, с които Лейди Гага ще шества из Азия, а може би и из Европа. Рисунките са футуристични. Великолепен черен корсет с елементи, напомнящи тръби PVC , с метални допълнения, с кристали, високи ботуши с огромни платформи.
За нея обаче всичко е недостатъчно. Нито черните кристали Swarovski, нито аксесоарите ще я задоволят напълно.  Така че модистът е работил върху костюмите до последния момент. Да припомним, че той я облече и за наградите „Грами“ през 2010 година. "Сътрудничеството с Лейди Гага е страхотна емоция за мен. Тя използва модата, за да изрази себе си. И чрез модата изгражда сценичните си персонажи, които са неповторими. Много талантлива артистка. Да работиш за нея, е повече от стимул, то е вдъхновение“, казва Армани.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване